Blog

2019 Living Lab’ler Arası Proje Yarışması

268
Haberler

2019 Living Lab’ler Arası Proje Yarışması

19 hazirana kadar başvuraların alınacağı bu yarışmada; 2019’dan itibaren Living Lab’lerde yaratılan ve başlatılan  yenilikçi projeler ödüllendirilecek. “Ölçeklendirme” temalı olan yarışmada yayınlanan yarışmacı projeler, halk tarafından oylanarak kazananlar belirlenecek. Kazanan ilk 3 başvuru 2021 OpenLiving Lab Günleri için ücretsiz bilet hakkı kazanacak.20 Temmuz’da oylamalar başlandı ve 10 Ağustos’ta oylamalar bitecek.

Başakşehir Living Lab girişimcilerinden Visiosoft da bu yarışmaya katılım sağladı. Oylama yapabilmek için yandaki linki kullanabilirsiniz. https://bit.ly/2ZJvEYI

Visiosoft Hakkında

Visiosoft ,360° Panoramik görüntülerden elde edilen görüntüleri kullanarak haritalamayı otomatikleştirirerek çözüm sunan bir projedir.

Trafik işaretleri, Yol üzerinde oluşan çukurları, yol işaretleri vb. gibi sokak düzeyinde görüntülerden her şeyi yüzde 99’un üzerinde güven seviyesiyle tespit edebilir ve yüksek konum hassasiyetiyle harita üzerinde konumlandırabilir.

Bu veriler yapay zeka algoritmaları ile daha anlamlı hale getirilerek, böylece eksiklikleri ve sorunları tespit ediliyor.

VisioAi ile Şehir ve Yol yönetimi için daha hızlı ve daha akıllı harita çözümleri sunuluyor.

Yol üzerindeki verileri yüksek hassasiyetle ölçüp bulanabiliyor.

VisioAi; yapay zeka ile yönetilen şehirler.


 

Yorum yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir